Swing, plek van ontmoeting en onderwijs

tijdelijke inrichting van bedrijfsgebouw tot ontmoetingsruimte

EversPartners heeft ons gevraagd een plan te bedenken voor de bijzondere wens van een groot Amerikaans farmaceutische bedrijf- om een gehuurd bedrijfspand met flexibele en demontabele elementen tijdelijk in te richten als informele ruimte voor meetings, brainstorm en instructie/cursussen. Twee grote instructie-ruimten moeten volgens het box-in-box principe worden vormgegeven.

Ons idee is om een verrassende en vrije atmosfeer te creëren, letterlijk en figuurlijk een stap naast het hoofdkantoor in Nederland. We hebben de kleuren en materialen laten terugkomen die een hoofdrol spelen in het hoofdkantoor: wit, grijs en zwart, accenten met kleur en hout. De manier van bouwen is vergelijkbaar met een expositie/beurs: lichte materialen en demontabel. 

We hebben een wandopbouw bedacht voor de twee zalen die tegelijk geluidwerend en geluiddempend is naar beide zijden (de hal en de zaal zelf) en waarin een led verlichting is aangebracht die de volumes zacht kunnen aanlichten in verschillende sferen.

Project

  • tijdelijke inrichting van bedrijfsgebouw tot ontmoetingsruimte

Locatie

  • naast hoofdkantoor farmaceutisch bedrijf in Hoofddorp

Opdrachtgever

  • EversPartners